کار ساخت لابراتوارهای پوهنتون پکتیا در حال اتمام است.

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۲/۲۸ - ۱۳:۱۴
uni

کار ساخت لابراتوارهای پوهنتون پکتیا در حال اتمام است. این ساختمان به هزینۀ 48 میلیون افغانی به کوشش های دولت افغانستان به کمک مالی سفارت هند در حال ساخت است که مشکلات نبود آزمایشگاه این پوهنتون را برطرف خواهد کرد. این ساختمان با در نظرداشت آزمایش های آزمایشگاهی بسیار مجهز طراحی گردیده است. اکنون تلاش ما این است که در زمینۀ غنی سازی تجهیزات آزمایشگاهی کار نماییم. این ساختمان برای دانشجویان پوهنځی های انجینری، طب، زراعت و تعلیم و تربیه جهت آموزش آزمایشگاهی و عملی سودمند خواهد بود.

ما تعهد سپرده بودیم که این پوهنتون را به یک پوهنتون استاندارد تبدیل نماییم، که انشأالله اکنون به کمک و همکاری دولت، وزارت، مردم و مقام ولایت پکتیا به این وعده خویش نزدیکتر می شویم و روزی یک پوهنتون قدرتمند و رقابتی خواهیم داشت که آموزش استاندارد را به دانشجویان ارائه دهد.

با احترام

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۳ - ۱۰:۴۴

اقدام دیګر برای ایجاد محیط سبز

محترم پوهنمل حمیدالله صدیقی ، رئیس پوهنځي انجینری ،محترم پوهنمل سید میراغامعنوی آمر تضمین کیفیت پوهنځی انجینری، محترم پوهنیارقیوم شاه ارغوان ، استاد دیپارتمنت مهندسی و محترم پوهنیارمحمد. . .

یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۳ - ۱۰:۳۹

اطلاعیه!

اداره ملی امتحانات کانکور در نظر دراند تا امتحان بستهای تذکره الکترونیکی اداره ملی احصائیه ولایات پکتیا، پکتیکا و خوست را در پوهنتون پکتیا اخذ نمایند، اجرای عملیه بایومتریک و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۲/۲۸ - ۱۳:۲۷

پروژه اعمار جمنازیوم پوهنتون پکتیا به ارزش ۵۰ میلیون افغانی از بودجه واحد عملیاتی مقام عالی ریاست جمهوری اسلامی افغانستان در این نهاد تحصیلی اعمار می ګردد که پروژه متذکره یکی از مهم. . .