کار ساخت لابراتوارهای پوهنتون پکتیا در حال اتمام است.

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۲/۲۸ - ۱۳:۱۴
uni

کار ساخت لابراتوارهای پوهنتون پکتیا در حال اتمام است. این ساختمان به هزینۀ 48 میلیون افغانی به کوشش های دولت افغانستان به کمک مالی سفارت هند در حال ساخت است که مشکلات نبود آزمایشگاه این پوهنتون را برطرف خواهد کرد. این ساختمان با در نظرداشت آزمایش های آزمایشگاهی بسیار مجهز طراحی گردیده است. اکنون تلاش ما این است که در زمینۀ غنی سازی تجهیزات آزمایشگاهی کار نماییم. این ساختمان برای دانشجویان پوهنځی های انجینری، طب، زراعت و تعلیم و تربیه جهت آموزش آزمایشگاهی و عملی سودمند خواهد بود.

ما تعهد سپرده بودیم که این پوهنتون را به یک پوهنتون استاندارد تبدیل نماییم، که انشأالله اکنون به کمک و همکاری دولت، وزارت، مردم و مقام ولایت پکتیا به این وعده خویش نزدیکتر می شویم و روزی یک پوهنتون قدرتمند و رقابتی خواهیم داشت که آموزش استاندارد را به دانشجویان ارائه دهد.

با احترام

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۳۰ - ۱۳:۱۲

۱۴۴۵ هـ. ق کال، رجب المرجب، ۸ مه، پکتیا پوهنتون

پکتیا پوهنتون کې د دیني مدارسو د عالمیې، عالیې او خامسې درجو کلنۍ ازموینه پیل شوه.
د مـــــدارسو دغه کلنۍ ازموینې چې پکتیا کې یې د پکتیا. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۳۰ - ۱۳:۵

د لوړو زده کړو وزارت یوه درې کسیز هیئت د پکتیا پوهنتون اړوند انجنیري پوهنځي له لابراتوار څخه د ارزونې په موخه ليدنه وکړه.

د لوړو زده کړو وزارت له لوري د راغلي هیئت د سفر او ارزونې موخه. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۳۰ - ۱۳:۱

نوماند پوهنیار مولوي نعمت الله همت د پکتیا پوهنتون محصلانو چارو معاونیت ته د نوي مرستیال په توګه ور وپېژندل شو.

نن یکشنبه د پوهنتون علمي چارو مرستیال پوهنمل عبدالله مسلم له لوري نوماند. . .