کار ساخت لابراتوارهای پوهنتون پکتیا در حال اتمام است.

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۲/۲۸ - ۱۳:۱۴
uni

کار ساخت لابراتوارهای پوهنتون پکتیا در حال اتمام است. این ساختمان به هزینۀ 48 میلیون افغانی به کوشش های دولت افغانستان به کمک مالی سفارت هند در حال ساخت است که مشکلات نبود آزمایشگاه این پوهنتون را برطرف خواهد کرد. این ساختمان با در نظرداشت آزمایش های آزمایشگاهی بسیار مجهز طراحی گردیده است. اکنون تلاش ما این است که در زمینۀ غنی سازی تجهیزات آزمایشگاهی کار نماییم. این ساختمان برای دانشجویان پوهنځی های انجینری، طب، زراعت و تعلیم و تربیه جهت آموزش آزمایشگاهی و عملی سودمند خواهد بود.

ما تعهد سپرده بودیم که این پوهنتون را به یک پوهنتون استاندارد تبدیل نماییم، که انشأالله اکنون به کمک و همکاری دولت، وزارت، مردم و مقام ولایت پکتیا به این وعده خویش نزدیکتر می شویم و روزی یک پوهنتون قدرتمند و رقابتی خواهیم داشت که آموزش استاندارد را به دانشجویان ارائه دهد.

با احترام

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۳ - ۱۱:۳۶

اعلان قرارداد ترمیمات تعمیرات اداری و تدریسی سال مالی ۱۴۰۰ پوهنتون پکتیا

پوهنتون قرارداد ترمیمات تعمیرات اداری و تدریسی خویشرا به اعلان سپرده است، شرکت های واجد شرایط میتوانند درخواستی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۳ - ۱۱:۳۰

به تعداد (۱۱۱) جلد کتابهای مختلف النوع از سوی محترم محمدحلیم فدایی والی ولایت پکتیا به پوهنتون پکتیا هدیه ګردید.

کتابهای فوق الذکر در مراسم که جهت خدا حافظی والی صاحب در مقر میلمستون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۳ - ۱۱:۲۶

پکتیا پوهنتون د منځ سړکونو د یوې برخې چارې بشپړې شوې

پکتیا پوهنتون د منځ سړکونو د یوې برخې چارې بشپړې شوې!

یکشنبه ۶/۴/۱۴۰۰

دا پروژه چې د ولایتي غیر مشروطې بودېجې څخه د افغان دولت په مالي ملاتړ جوړه شوي، نن یې رسماً د ولایت مقام د محترم. . .