رئیس پوهنتون پکتیا پوهندوی دوکتور سید ولی جلالزی با جناب پوهنیار نور احمد شهیم رئیس کمیسیون مستقل حقوق بشر

pu_admin
شنبه ۱۴۰۰/۲/۱۸ - ۱۱:۹
j

رئیس پوهنتون پکتیا پوهندوی دوکتور سید ولی جلالزی با جناب پوهنیار نور احمد شهیم رئیس کمیسیون مستقل حقوق بشر در دفتر کاری ایشان روی موضوعات چون اشتراک کننده گان کانکور، جذب محصلان در سمستر آینده و مشکلات موجود نشستی داشتند.
در این نشست علاوه بر موارد فوق در رابطه به پیشرفت های که در این آواخر در پوهنتون صورت گرفته و نیز در مورد یک سلسه درخواست ها بحث و گفتگو صورت گرفت، که رئیس کمیسیون مستقل حقوق بشر نیز از همکاری هایشان در زمینه اطمنان بخشیدند.
معاون امور محصلان محترم پوهنیار نقیب الله ځاځی نیز در این نشست حضور داشتن و در رابطه به آمار دقیق محصلان و تسهیلات پوهنتون سخن گفتند.
نشست با تعهد مستحکم همکاری ها از هر دو جانب به پایان رسید.
بااحترام

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۵:۴۸
Background image

د پکتیا امارتي او کاتب خصوصي پوهنتونونو ترمنځ د ګډو همکاریو هوکړه لیک لاسلیک شو

د پکتیا امارتي او کاتب خصوصي پوهنتونونو ترمنځ د ګډو همکاریو هوکړه لیک لاسلیک شو

یکشنبه د ۱۴۴۷ هـ.ق کال د ذوالقعدې میاشتې په ( ۱۶) نېټه، چې د ۱۴۰۵ هـ.ش کال د ثور میاشتې له (۱۳) مې نېټې. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۴:۴۴
Background image

د خالي اداري بستونو خبرتیا!

د خالي اداري بستونو خبرتیا!

پکتیا پوهنتون کار اهل ته د سپارلو په موخه د خپل تشکیل اړوند دوه خالي اداري بستونه د آزادې سیالۍ له لارې اعلان ته سپاري، په شرایطو برابر نوماندان کولای شي،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۸:۴۵
Background image

پکتیا پوهنتون کې د شاوخوا ۶ میلیونه افغانیو په ارزښت د یوې پروژې چارې بشپړې او ګټې اخیستنې ته ورسپارل شوه

پکتیا پوهنتون کې د شاوخوا ۶ میلیونه افغانیو په ارزښت د یوې پروژې چارې بشپړې او ګټې اخیستنې ته ورسپارل شوه

په دې پروژه کې د نږدې ۲ میلیونه افغانیو پر ارزښت د (۸۰۰) کیلو واټه برېښنايي. . .

BACK TO NEWS