Paktia University Saturday May, 21, 2022

Paktia University
Saturday
May, 21, 2022

Everyday many of students go to the IT center of Paktia university for looking information and research

Everyday minimum 100 students go to the IT center for getting information regarding to their studying and research.
Two students, Ihsanullah and Said Rahman are very happy for the facilities of IT center of Paktia university, they say, they can get necessary information according to the studing and research of topics easily.
Saifur Rehman Rohi academic vice chancellor of Paktia university said, they try to prepare a comfortable and educational environment for students.

Latest news

Sat, Jan 20 2024 1:12 PM

۱۴۴۵ هـ. ق کال، رجب المرجب، ۸ مه، پکتیا پوهنتون

پکتیا پوهنتون کې د دیني مدارسو د عالمیې، عالیې او خامسې درجو کلنۍ ازموینه پیل شوه.
د مـــــدارسو دغه کلنۍ ازموینې چې پکتیا کې یې د پکتیا. . .

Sat, Jan 20 2024 1:05 PM
Background image

د لوړو زده کړو وزارت یوه درې کسیز هیئت د پکتیا پوهنتون اړوند انجنیري پوهنځي له لابراتوار څخه د ارزونې په موخه ليدنه وکړه.

د لوړو زده کړو وزارت له لوري د راغلي هیئت د سفر او ارزونې موخه. . .

Sat, Jan 20 2024 1:01 PM
Background image

نوماند پوهنیار مولوي نعمت الله همت د پکتیا پوهنتون محصلانو چارو معاونیت ته د نوي مرستیال په توګه ور وپېژندل شو.

نن یکشنبه د پوهنتون علمي چارو مرستیال پوهنمل عبدالله مسلم له لوري نوماند. . .

BACK TO NEWS