!د لمړي ځل لپاره پکتیا پوهنتون ته د علمي کادر د جذب او ازموینې اخیستنې صلاحیت ورکړل شو

Wed, Feb 03 2021 10:51 AM
paktia

د لمړي ځل لپاره پکتیا پوهنتون ته د علمي کادر د جذب او ازموینې اخیستنې صلاحیت ورکړل شو!

د لوړو زده کړو وزارت علمي معينيت شورا غونډه کې د پکتیا پوهنتون ته د علمي کادر د جذب او ازموینې د تفویض صلاحیت ورکړل شو. دا د پکتیا پوهنتون په تاریخ کې د یوه داسې نوي باب پرانیسته ده چې پر مټ به یې پکتیا پوهنتون د علمي کادر د جذب او ازموینې اخیستنې په برخه کې د نورو پوهنتونو له ستړولو څخه خلاص شي. زه د پکتیا پوهنتون د لمړي مسؤل په توګه د دې سترې لاسته راؤړنې مبارکي خپل زیارکښه ټیم، استادانو، محصلانو، پکتیا میشتو، په ملي شورا کې د دواړو مجلسونو استازو، ولایتي ادارې، ولایتي شورا، مدني ټولنو او ټولو هغو دوستانو ته چې پکتیا پوهنتون سره مینه لري وایم. دې برخه کې د لوړو زده کړو وزارت له درانه او عالم علمي معین پوهنمل عبدالتواب بالاکرزي، د لوړو زده کړو وزارت له محترمې رهبرۍ، د پکتیا ولایت پخوانی والي او سیمه ایزو ارګانونو خپلواکې ادارې رییس شمیم خان کټوازي، د پکتیا ولایت دروند والي محمد حلیم فدایي او ټولو هغو دوستانو چې په دې برخه کې یې همکاري کړي او ځان یې ستړی کړی د زړه له تله مننه کوم. د دې ستر احسان مو ځان پوروړی بولو. خوښ ژوند ولرۍ.

د شیخ زاید، ننګرهار او کابل پوهنتونونو له رهبري او مسؤلینو نړۍ مننه چې موږ ته یې په سختو حالاتو کې لاس راکړی وو او د ازموینو په اخیستلو کې یې راسره مرسته کړي وه.

لوی الله ج د په دې خاوره کې تلپاتې سوله راولي.

اداره

Mon, Apr 05 2021 1:57 PM

Paktia University has started the final exams of the semester of intensification based on the decision of the academic council. I hope that dear students will complete this semester. . .

Mon, Apr 05 2021 1:54 PM

The fifth exhibition of engineering faculty under the slogan (our water is our eyebrows) and was proud of Kamal Khan dam. Saturday, 1400 L. The seventh date of the day. Innovative. . .

Mon, Apr 05 2021 1:50 PM

Paktia University Engineering Faculty of Our Water Our Abru Exhibition under the slogan of Paktia. Paktia University Engineering Faculty is planning to put an exciting exhibition in the. . .