Wed, Feb 03 2021 11:02 AM
zam

زم زم د لوړو زده کړو مؤسسې مشر او ورسره مل پلاوي د پکتیا پوهنتون د وروستۍ پرمختګ چې پکتیا پوهنتون د کادرې ازموینو د اخیستلو واک تر لاسه کړو د یادې بریا د مبارکۍ لپاره پکتیا پوهنتون ریاست ته راغلي ول. پکتیا پوهنتون رییس پوهندوی دوکتور سیدولي جلالزي چې د پوهنتون د علمي او محصلانو چارو مرستیالان هم په مجلس کې حاضر وو د زم زم له درانه مشر ډاکټر شیر محمد نقشبندي او ور سره مل پلاوي څخه مننه وکړه او دا لویه لاسته راؤړنه یې د ټولو شریکه وبلله. په ناسته کې په یو شمېر نورو مهمو موضوعاتو هم بحث وشو او دواړو لوریو کلکه ژمنه وکړه چې ګډ کار له لارې به خپل ولس ته خدمات وړاندې کوي. موږ ژمن یو چې د خپل کاري ټیم پرمټ به پکتیا پوهنتون ته د لا ښه پرمختګ په موخه هڅې کوو تر څو دا پوهنتون لاپسې غښتلی او معیاري کړو.

اداره

Mon, Apr 05 2021 1:57 PM

Paktia University has started the final exams of the semester of intensification based on the decision of the academic council. I hope that dear students will complete this semester. . .

Mon, Apr 05 2021 1:54 PM

The fifth exhibition of engineering faculty under the slogan (our water is our eyebrows) and was proud of Kamal Khan dam. Saturday, 1400 L. The seventh date of the day. Innovative. . .

Mon, Apr 05 2021 1:50 PM

Paktia University Engineering Faculty of Our Water Our Abru Exhibition under the slogan of Paktia. Paktia University Engineering Faculty is planning to put an exciting exhibition in the. . .