جشن فراغت دهمین دور پوهنځی طب پوهنتون پکتیا!

یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۲ - ۹:۳۲
med

جشن فراغت دهمین دور پوهنځی طب پوهنتون پکتیا!

پوهنتون پکتیا دهمین دور فارغ التحصلان پوهنځی طب را با افتخار طی محفل پر شکوهی جشن گرفت. در این جشن به تعداد 62 تن ذکور و 5 تن اناث سند فراغت خویش را از این نهاد علمی و اکادمیک به دست آورده و جهت خدمت به جامعه تقدیم گردیدند. محفل با تلاوت چند از آیاتی قران مجید آغاز گردید، سپس سرود ملی کشور سروده شد و پس از آن پوهنیار محمد شریف فرقانی رئیس پوهنځی طب به مهمانان خوش آمدید گفته و به فارغ التحصیلان تهنیت عرض نمود. سپس پوهنمل دکتور عبدالله احمدی معاون علمی پوهنتون به دانشجویان فارغ التحصیل مبارک باد گفته و از فراغت آنان خوشنودی ابراز نمود. بعد از آن معاون محصلان پوهنتون پوهنیار نقیب الله ځاځی از خاطره های خوش فارغ التحصلان یاد نموده و فراغت آنان را به خود، فامیل و دوستان شان تهنیت عرض نمود. پس از آن به نماینده گی از استادان پوهځی طب پوهنیار ولی خان اوریاخیل و پوهنیار نازدانه پکتیاوال از فراغت دانشجویان ابراز خورسندی نشان داده از خاطره خوب آنان یادآوری نمودند و به آنان مبارک باد گفتند. در ادامه رٸیس پوهنتون خصوصی زم زم و یک تن به نماینده گی از فامیل های فارغ التحصیلان به نوبه خویش پیام های تهنیت خویش را عرض نمودند. سپس جناب عبدالولی صحی معاون مقام ولایت پکتیا در زمینه سخنانی ارزشمندی ایراد فرموده فراغت دانشجویان را مبارک باد گفت و از زحمات خسته گی ناپذیر استادان و کارمندان پوهنتون سپاس گذاری نمودند. سپس پوهنیار محمد شریف فرقانی با فارغ التحصلان مراسم سوگند را انجام داده و به آنان جهت خدمت صادقانهٔ شان به کشور عزیز ما سوگند داده شد. و در پایان محفل با اهدای تحایف به معاون مقام ولایت پکتیا الحاج عبدالولي سهي، رٸیس پوهنځی طب، معاون علمی پوهنتون و اعطای تصدیقنامه ها و تحسین نامه ها به فارغ التحصیلان به پایان رسید.

بااحترام

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۳ - ۱۱:۳۶

اعلان قرارداد ترمیمات تعمیرات اداری و تدریسی سال مالی ۱۴۰۰ پوهنتون پکتیا

پوهنتون قرارداد ترمیمات تعمیرات اداری و تدریسی خویشرا به اعلان سپرده است، شرکت های واجد شرایط میتوانند درخواستی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۳ - ۱۱:۳۰

به تعداد (۱۱۱) جلد کتابهای مختلف النوع از سوی محترم محمدحلیم فدایی والی ولایت پکتیا به پوهنتون پکتیا هدیه ګردید.

کتابهای فوق الذکر در مراسم که جهت خدا حافظی والی صاحب در مقر میلمستون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۳ - ۱۱:۲۶

پکتیا پوهنتون د منځ سړکونو د یوې برخې چارې بشپړې شوې

پکتیا پوهنتون د منځ سړکونو د یوې برخې چارې بشپړې شوې!

یکشنبه ۶/۴/۱۴۰۰

دا پروژه چې د ولایتي غیر مشروطې بودېجې څخه د افغان دولت په مالي ملاتړ جوړه شوي، نن یې رسماً د ولایت مقام د محترم. . .