جشن فراغت دهمین دور پوهنځی طب پوهنتون پکتیا!

یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۲ - ۹:۳۲
med

جشن فراغت دهمین دور پوهنځی طب پوهنتون پکتیا!

پوهنتون پکتیا دهمین دور فارغ التحصلان پوهنځی طب را با افتخار طی محفل پر شکوهی جشن گرفت. در این جشن به تعداد 62 تن ذکور و 5 تن اناث سند فراغت خویش را از این نهاد علمی و اکادمیک به دست آورده و جهت خدمت به جامعه تقدیم گردیدند. محفل با تلاوت چند از آیاتی قران مجید آغاز گردید، سپس سرود ملی کشور سروده شد و پس از آن پوهنیار محمد شریف فرقانی رئیس پوهنځی طب به مهمانان خوش آمدید گفته و به فارغ التحصیلان تهنیت عرض نمود. سپس پوهنمل دکتور عبدالله احمدی معاون علمی پوهنتون به دانشجویان فارغ التحصیل مبارک باد گفته و از فراغت آنان خوشنودی ابراز نمود. بعد از آن معاون محصلان پوهنتون پوهنیار نقیب الله ځاځی از خاطره های خوش فارغ التحصلان یاد نموده و فراغت آنان را به خود، فامیل و دوستان شان تهنیت عرض نمود. پس از آن به نماینده گی از استادان پوهځی طب پوهنیار ولی خان اوریاخیل و پوهنیار نازدانه پکتیاوال از فراغت دانشجویان ابراز خورسندی نشان داده از خاطره خوب آنان یادآوری نمودند و به آنان مبارک باد گفتند. در ادامه رٸیس پوهنتون خصوصی زم زم و یک تن به نماینده گی از فامیل های فارغ التحصیلان به نوبه خویش پیام های تهنیت خویش را عرض نمودند. سپس جناب عبدالولی صحی معاون مقام ولایت پکتیا در زمینه سخنانی ارزشمندی ایراد فرموده فراغت دانشجویان را مبارک باد گفت و از زحمات خسته گی ناپذیر استادان و کارمندان پوهنتون سپاس گذاری نمودند. سپس پوهنیار محمد شریف فرقانی با فارغ التحصلان مراسم سوگند را انجام داده و به آنان جهت خدمت صادقانهٔ شان به کشور عزیز ما سوگند داده شد. و در پایان محفل با اهدای تحایف به معاون مقام ولایت پکتیا الحاج عبدالولي سهي، رٸیس پوهنځی طب، معاون علمی پوهنتون و اعطای تصدیقنامه ها و تحسین نامه ها به فارغ التحصیلان به پایان رسید.

بااحترام

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۳ - ۱۸:۴۲

خبرتیا

خبرتیا!
د پکتیا پوهنــــتون، لوګر او پکتیکا لوړو زده کړو مؤسسو د لاندې ذکر شــــویو علمي خالي کادري بستونو د بهرنۍ ژبې ازموینه د راتلونکي دوشنبې په ورځ چې د تلې میاشتې له ۱۸ مې نېټې. . .

شنبه ۱۴۰۱/۷/۲ - ۱۱:۴۱

د ۱۴۰۱ کال، تلې لومړۍ، پکتیا پوهنتون

د ۱۴۰۱ کال، تلې لومړۍ، پکتیا پوهنتون د لوړو زده کړو وزیر شیخ عبدالباقي حقاني پکتیا ته په خپل ســــفر کې د پکتیا پوهــــنتون له رئیـــــس پوهنمل عبیدالله اخندزاده، پوهنتون مرستیالانو،. . .

شنبه ۱۴۰۱/۶/۲۶ - ۲۳:۵۰

د ۱۴۰۱ کال، وږي ۲۶ مه، پکتیا پوهنتون

د لـــوړو زده کــړو وزارت مرستیـــــال وزیر دوکتور لطف الله خیرخواه پکتیا پوهنتون ته په سفر  راغلی.
د یادونــې وړ دی، چې نوموړی به ددې څو ورځني سفر. . .