Paktia University,  24/ 12/ 2022:

Sat, Dec 24 2022 1:59 PM

Paktia University,  24/ 12/ 2022:

The Ministry of Public Health assisted Cadre Hospital of Paktia University by donating medical items which cost 2.7 Millions AFN. The Vice-chancellor for Students' Affairs Pohanmal Saif Rahman Rohi considers this aid as a unique endeavor which is given by the Ministry of Public Health to the Cadre Hospital. He wish for more assistance in the next.

Latest news

Sat, Jan 20 2024 1:12 PM

۱۴۴۵ هـ. ق کال، رجب المرجب، ۸ مه، پکتیا پوهنتون

پکتیا پوهنتون کې د دیني مدارسو د عالمیې، عالیې او خامسې درجو کلنۍ ازموینه پیل شوه.
د مـــــدارسو دغه کلنۍ ازموینې چې پکتیا کې یې د پکتیا. . .

Sat, Jan 20 2024 1:05 PM

د لوړو زده کړو وزارت یوه درې کسیز هیئت د پکتیا پوهنتون اړوند انجنیري پوهنځي له لابراتوار څخه د ارزونې په موخه ليدنه وکړه.

د لوړو زده کړو وزارت له لوري د راغلي هیئت د سفر او ارزونې موخه. . .

Sat, Jan 20 2024 1:01 PM

نوماند پوهنیار مولوي نعمت الله همت د پکتیا پوهنتون محصلانو چارو معاونیت ته د نوي مرستیال په توګه ور وپېژندل شو.

نن یکشنبه د پوهنتون علمي چارو مرستیال پوهنمل عبدالله مسلم له لوري نوماند. . .